Mobiliteitsweek

Van 16 t/m 22 september stimuleert de provincie Utrecht groene en duurzame mobiltieit. De elektrische (bak)fiets en speed pedelec zijn onderdeel daarvan! Daarom hebben wij in de maand september leuke aanbiedingen voor je beschikbaar!

Wilt je de auto vaker laten staan en inruilen voor een elektrische (bak)fiets of speed pedelec? Dat kan! Klik voor meer informatie op deze link.

Bakfietsen

Profiteer nu van €600,- voordeel en een gratis servicepakket bij aanschaf van één van de volgende Urban Arrow bakfietsen.

  • Urban Arrow Active Plus (kleur: wit) – gratis accessoire pakket t.w.v. €597,-
  • Urban Arrow Performance Essental Smart (kleur: zwart) – van €5999,- voor €5399,-
  • Urban Arrow Cargo Line (kleur: zwart) – van €6799,- voor €6199,-

 

Ga je liever voor de moderne en complete Lovens bakfiets? De Lovens Explorer 50 is momenteel in de aanbieding.

  •  Lovens Explorer 50 (kleur: groen of grijs) – van €5699,- voor €5199,-

Uitverkoop

Zomer uitverkoop. Onderstaand vindt u een overzicht met de laatste modellen met hoge kortingen. Ook op deze uitverkoop fietsen ontvangt u een gratis servicepakket voor uw fiets. Wees er snel bij want op=op.

Prijsverlaging

Een groot aantal fietsen zijn in prijs verlaagd door de fabrikant. Denk bijvoorbeeld aan de Sparta C-Grid Fit van €2799,- voor €2499,- of de Batavus Finez Exclusive met Enviolo versnellingsnaaf van €3699,- nu voor €3299,- (inclusief €200,- cashback actie). Onderstaand hebben wij een overzicht toegevoegd met fietsen die in prijs verlaagd zijn.