Stap uit de auto en op de fiets! Staat jouw auto vaak stil of denk je er wel eens aan om je auto in te ruilen voor een duurzame elektrische (bak)fiets? Dan hebben wij de ideale oplossing!

Bij aanschaf van een nieuwe elektrische (bak)fiets of speed pedelec kan je een auto inruilen. Is je auto meer waard dan de fiets? Dan ontvang je naast de fiets ook een mooi geldbedrag. Zo kan een dure elektrische (bak)fiets gelijk een stuk betaalbaarder worden.

Met de overstap van de auto naar de fiets profiteer je van veel voordelen. Meer dan 50% van de autoritten zijn namelijk korter dan 7,5 kilometer. Dit is een afstand die je makkelijk met een elektrische (bak)fiets kan overbruggen. Je kan dus veel van je autoritten vervangen door de fiets. Zo bespaar je (brandstof)kosten, is fietsen beter voor het milieu en ben je zelf lekker in beweging.

Deze actie is ook te combineren met diverse interessante aanbiedingen en kortingsacties. Kom dus langs en misschien rijd jij binnenkort op een gloednieuwe elektrische (bak)fiets.

Wilt u nu al weten wat uw auto waard is? Klik dan hier voor een berekening

Info auto inruildagen