Batavus Mijdrecht

Bent u opzoek naar een Batavus fiets en komt u uit de omgeving Mijdrecht? Kom dan naar Stoof Tweewielers in Zegveld dealer van Batavus, wij hebben altijd een ruim assortiment aan Batavus fietsen in onze winkel in Zegveld (omgeving Woerden). Koopt u uw fiets liever online? Dan kunt u ook terecht in onze webshop. Wij leveren de fiets netjes bij u in Mijdrecht af.

Veilig en vertrouwd

Al ruim een eeuw maakt Batavus fietsen vanuit de fabriek in Heerenveen. Sterke, veilige en moderne kwaliteitsfietsen waarmee jij zorgeloos de weg op kunt. Batavus fietsen zijn allemaal met evenveel liefde en aandacht ontwikkeld en samengesteld door echte vakmensen.

Batavus fietsen zijn fun

Wat maakt fietsen zo leuk? Voor de een is het dat het je vrijheid geeft. Snel even naar de stad, op pad in de omgeving op je vrije dag, of lekker lang toeren. Voor de ander gaat het om het comfort van een fiets. Want naast veiligheid besteden we veel aandacht aan comfort, verkregen door bijvoorbeeld verstelbare onderdelen waardoor je de perfecte zithouding voor jezelf kunt creëren. Voor een derde maken juist het design en innovaties het verschil. De allernieuwste snufjes en trends verwerkt in je fiets. Kortom, iedereen geniet op zijn eigen manier van fietsen.

Batavus fietsen zijn qua styling en design helemaal van deze tijd. Met eigentijdse materialen, trendy kleurcombinaties en fraaie details in de afwerking is een Batavus fiets een verrijking van je leven. Ook inspireren we je graag met leuke accessoires voor je fiets, zoals tassen, manden, sloten en kinderzitjes. Kom daarom naar Stoof Tweewielers de Batavus dealer in de omgeving van Mijdrecht.

Stoof Tweewielers levert uw fiets ook af in Wilnis en Kockengen

Bron: Batavus