Bij aanschaf van een nieuwe fiets bieden wij een gratis servicepakket aan. Met dit servicepakket heeft u recht op de volgende services.

100% rijklaar afgeleverd

Voordat wij de fiets aan u afleveren maken onze monteurs de fiets 100% rijklaar. Mocht er toch iets niet goed afgesteld staan, dan zullen wij dit altijd voor u oplossen.

Zadel omruilgarantie

Een zadel is één van de belangrijkste onderdelen voor u fiets. Zonder een lekker zadel heeft u geen fietsplezier. Zit uw zadel niet lekker? Dan kunt u binnen twee weken het zadel (onbeschadigd) omruilen voor een ander zadel. Zoekt u een goedkoper zadel uit, dan ontvangt u het verschil terug. Zoekt u een duurder zadel uit, dan hoeft u alleen de meerprijs te betalen.

Afstelbeurten

Nieuwe onderdelen op een fiets zullen in de eerste weken van gebruik vaak nog wat rekken en zetten. Hierdoor kan het zijn dat met een aantal weken uw versnellingen, remmen of andere onderdelen opnieuw afgesteld moeten worden. Twijfel niet en kom langs in onze werkplaats. Onze monteurs helpen u graag om uw fiets weer in perfecte staat te krijgen.

Servicebeurten

Bij aanschaf van een nieuwe fiets ontvangt u een eerste gratis servicebeurt t.w.v. €70,50 en €15,- korting op een tweede servicebeurt. Daarnaast krijgt de bij ons aangeschafte fiets tijdens de eerste en tweede servicebeurt een gratis schoonmaakbeurt t.w.v. €22,50. Deze twee servicebeurten worden veelal door fabrikanten verplicht om aanspraak te maken op de fabrieksgarantie. Wij hanteren de volgende onderhoudsintervallen als advies.

Elektrische fietsen & Speed Pedelecs
  • 1e servicebeurt: 6 maanden na aanschaf (of eerder bij 1.000km)
  • 2e servicebeurt: 12 maanden na aanschaf (of eerder bij 3.000km)
Elektrische bakfietsen
  • 1e servicebeurt: 3 maanden na aanschaf (of eerder bij 500km)
  • 2e servicebeurt: 12 maanden na aanschaf (of eerder bij 1.500km)

Gratis leenfiets bij reparaties en onderhoud

Komt u uw fiets brengen voor een reparatie of onderhoud? Wij bieden u graag een gratis (elektrische) leenfiets aan.