Om duidelijkheid te scheppen tijdens deze lockdown, houden wij u op deze pagina op de hoogte van de mogelijkheden in onze werkplaats en winkel.

Winkel

Aanschaf elektrische fiets

Ook tijdens de lockdown is het mogelijk om een nieuwe fiets aan te schaffen. Uiteraard hanteren wij altijd de voorzorgsmaatregelen voor uw en onze gezondheid. Hiervoor hanteren wij het volgende stappenplan.

  1. Oriëntatie & informatie: Helaas kan dit momenteel niet in de winkel plaatsvinden. Via een online video gesprek beantwoorden wij al uw vragen en nemen wij uw wensen door. Daarnaast zullen wij informatie geven over diverse fietsen.
  2. Proefrit: Aan de hand van het online video gesprek selecteert u een aantal fietsen voor een vrijblijvende proefrit. Het is zelfs mogelijk om een fiets meerdere dagen uit te proberen. Wij brengen de testfiets bij u thuis of u kunt via een click & collect afspraak de fiets in onze winkel afhalen.
  3. Afhandeling & Levering: Zit de juiste fiets er tussen? Dan doen wij u een vrijblijvend aanbod. De eventuele levering kan bij u thuis of via een click & collect afspraak in onze winkel.

Wilt u een afspraak maken? Via deze link kunt u een afspraak inplannen.

Onderdelen & Accessoires

Het is momenteel mogelijk om onderdelen & accessoires te bestellen en af te halen. Bent u op zoek naar een fietsband, regenpak, fietstas of andere onderdelen/accessoires? Voor vragen en bestellingen kunt u contact opnemen via info@fietsvanstoof.nl of 0348-691318.

Werkplaats

De werkplaats is zonder beperkingen open. Uiteraard hanteren wij hier wel voorzorgsmaatregelen zoals het dragen van een mondkapje en de 1.5 meter afstand.

Openingstijden:

  • Dinsdag t/m Vrijdag: 08:30 – 18:00
  • Zaterdag: 08:30 – 16:00

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen:

  • vrijdag 24 december: 08:30 – 13:00
  • vrijdag 31 december: Gesloten
  • Zaterdag 1 januari: Gesloten