Nieuws

Wij zijn KOGA Dealer

07-03-2019

Wij zijn KOGA dealer! Dit jaar hebben wij een erg mooi merk aan ons assortiment mogen toevoegen. Vanaf heden kunt u bij ons terecht voor een uitgebreide KOGA collectie. Voor deze gelegenheid hebben wij onze tweede verdieping geheel vernieuwd. Nieuwsgierig? Kom eens langs en neem een kijkje in onze KOGA-store.   ..

Schwalbe Airless System: nooit meer lekrijden!

04-12-2018

Schwalbe Airless System: nooit meer lekrijden! Eenmaal gemonteerd kan er, bij normaal gebruik, tot wel 10.000 kilometer zorgeloos gefietst worden met het Airless System -  zonder onderhoud, nooit meer lekrijden en nooit meer pompen. Met een gevoelsmatige luchtdruk van rond de 3,5 bar zijn de rijeigenschappen vergelijkbaar met die van een binnenband. Beschikbaar in de maat 40-622. Massieve b..

Van Woerden naar San Sebastian op een trek 920!

09-08-2018

Van Woerden naar San Sebastian op een Trek 920 van STOOF!   Als iemand mij enkele maanden geleden gevraagd zou hebben of ik een ‘fietser’ ben, zou ik ‘nee’ hebben geantwoord. De fiets was voor mij altijd een transportmiddel voor afstanden die te kort waren om met het openbaar vervoer af te leggen, Fietsen is nooit mijn grootste hobby geweest. De BMX-fiets die mijn ..