Nieuws

Nieuwe vacature bij Stoof Tweewielers!

17-03-2018

Wij hebben nieuwe vacatures! Kom jij ons team versterken? Marketing- en communicatiemedewerker (Parttime/Bijbaan/Stage) Leerling fietsmonteur (16 tot 25 jaar oud) Winkelmedewerker zaterdag en schoolvakanties (Parttime/Bijbaan/Stage) Werken bij een leuk, gezellig en groeiend bedrijf in de fietsenbranche? Dat kan! Wij hebben momenteel de volgende vacatures open staan:    Marke..

E-bike Testdagen

01-03-2018

Op 30 en 31 maart organiseert Stoof Tweewielers bij Tuincentrum de Bosrand in Woerden de E-bike Testdagen. Op deze dagen kunt u van 09:00 - 18:00 meer dan 25 e-bikes van de merken Sparta, Batavus, Rih, Trek, Kalkhoff, Qwic & Cortina uitproberen. Tevens profiteert u in deze periode van extra voordeel op de aanschaf van uw nieuwe elektrische fiets.* Op deze dagen kunt u o.a. de volgende ..

Stoof opent Servicepunt in Zegveld

08-12-2016

De fietsenwinkel aan de Hoofdweg 3 in Zegveld zal een flinke transformatie ondergaan en ingericht worden als servicepunt. Na de opening van de nieuwe winkel in Woerden begin dit jaar, zal de vestiging in Zegveld een andere rol gaan spelen in de service die Stoof Tweewielers biedt. Hierdoor zal de vestiging in Zegveld tussen 19 december en 7 januari december gesloten zijn. Fietsen kunnen in deze pe..