Nieuws

Schwalbe Airless System: nooit meer lekrijden!

04-12-2018

Schwalbe Airless System: nooit meer lekrijden! Eenmaal gemonteerd kan er, bij normaal gebruik, tot wel 10.000 kilometer zorgeloos gefietst worden met het Airless System -  zonder onderhoud, nooit meer lekrijden en nooit meer pompen. Met een gevoelsmatige luchtdruk van rond de 3,5 bar zijn de rijeigenschappen vergelijkbaar met die van een binnenband. Beschikbaar in de maat 40-622. Massieve b..

Van Woerden naar San Sebastian op een trek 920!

09-08-2018

Van Woerden naar San Sebastian op een Trek 920 van STOOF!   Als iemand mij enkele maanden geleden gevraagd zou hebben of ik een ‘fietser’ ben, zou ik ‘nee’ hebben geantwoord. De fiets was voor mij altijd een transportmiddel voor afstanden die te kort waren om met het openbaar vervoer af te leggen, Fietsen is nooit mijn grootste hobby geweest. De BMX-fiets die mijn ..

Nieuwe vacature bij Stoof Tweewielers!

17-03-2018

Fietsmonteur Locatie: Woerden Ingangsdatum: In overleg Aantal uur: 8 tot 40 Dienstverband: Parttime/Fulltime   Stoof Tweewielers groeit! Daarom zijn wij op zoek naar een handige fietsmonteur. Naast het repareren en rijklaar maken van fietsen ben je veel in contact met onze klanten. Daarom is het erg belangrijk dat je service gericht bent en de klant bij jou op de e..

Stoof opent Servicepunt in Zegveld

08-12-2016

De fietsenwinkel aan de Hoofdweg 3 in Zegveld zal een flinke transformatie ondergaan en ingericht worden als servicepunt. Na de opening van de nieuwe winkel in Woerden begin dit jaar, zal de vestiging in Zegveld een andere rol gaan spelen in de service die Stoof Tweewielers biedt. Hierdoor zal de vestiging in Zegveld tussen 19 december en 7 januari december gesloten zijn. Fietsen kunnen in deze pe..