Nieuws

Opening winkel & werkplaats tijdens lockdown

14-12-2020

In verband met de lockdown zijn wij genoodzaakt om de deuren van onze winkel te sluiten. Onze monteurs staan nog steeds voor u klaar voor de reparatie en onderhoud van uw fiets. Onderstaand hebben wij een overzicht geplaatst hoe wij u kunnen helpen in de komende periode. Heeft u vragen? Neem gerust contact op via 0348-691318 of info@fietsvanstoof.nl  Winkel Helaas moeteen wij tijdens de l..

Wij zijn KOGA Dealer

07-03-2019

Wij zijn KOGA dealer! Dit jaar hebben wij een erg mooi merk aan ons assortiment mogen toevoegen. Vanaf heden kunt u bij ons terecht voor een uitgebreide KOGA collectie. Voor deze gelegenheid hebben wij onze tweede verdieping geheel vernieuwd. Nieuwsgierig? Kom eens langs en neem een kijkje in onze KOGA-store.   ..

Schwalbe Airless System: nooit meer lekrijden!

04-12-2018

Schwalbe Airless System: nooit meer lekrijden! Eenmaal gemonteerd kan er, bij normaal gebruik, tot wel 10.000 kilometer zorgeloos gefietst worden met het Airless System -  zonder onderhoud, nooit meer lekrijden en nooit meer pompen. Met een gevoelsmatige luchtdruk van rond de 3,5 bar zijn de rijeigenschappen vergelijkbaar met die van een binnenband. Beschikbaar in de maat 40-622. Massieve b..