Opening winkel & werkplaats tijdens lockdown

Opening winkel & werkplaats tijdens lockdown

In verband met de lockdown zijn wij genoodzaakt om de deuren van onze winkel te sluiten. Onze monteurs staan nog steeds voor u klaar voor de reparatie en onderhoud van uw fiets. Onderstaand hebben wij een overzicht geplaatst hoe wij u kunnen helpen in de komende periode. Heeft u vragen? Neem gerust contact op via 0348-691318 of info@fietsvanstoof.nl 

Winkel
Helaas moeteen wij tijdens de lockdown onze deuren gesloten houden. Uiteraard willen wij u ook in deze periode kunnen helpen, hiervoor hebben wij diverse mogelijkheden die we corona-proof kunnen uitvoeren.

Aanschaf elektrische fiets
Neem telefonisch of per e-mail contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dit adviesgesprek zal via de Telefoon, Teams of Zoom worden gehouden. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Aan de hand van dit gesprek selecteren wij 2 of 3 elektrische fietsen welke wij bij u thuisbezorgen voor een proefrit. Gedurende 2 a 3 dagen kunt u de fietsen testen. Heeft u de juiste fiets gevonden? Dan helpen wij u graag met de aanschaf hiervan.

Aanschaf 'gewone' en tweedehands fiets
Momenteel hebben wij een uitverkoopactie op gewone fietsen. De uitverkoop fietsen en tweedehands fietsen zullen wij op de webshop en op marktplaats plaatsen. Uiteraard worden deze fietsen gratis thuisbezorgd (binnen een straal van 15km). Voor advies of een vraag kunt u altijd contact opnemen.

Onderdelen & Accessoires
In onze webshop hebben wij een ruim assortiment onderdelen en accessoires. Wij hebben tijdelijk het minimum order bedrag voor gratis verzending verlaagd naar €25,-. Heeft u het juiste product niet in onze webshop kunnen vinden? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van het juiste product.

Werkplaats
Onze werkplaats mag in de komende periode 'gewoon' open blijven. Dit kan echter alleen op afspraak. Heeft uw fiets reparatie of onderhoud nodig? Neem contact op met 0348-691318 of info@fietsvanstoof.nl en wij plannen een afspraak voor u in.