Stoof opent Servicepunt in Zegveld

Stoof opent Servicepunt in Zegveld

De fietsenwinkel aan de Hoofdweg 3 in Zegveld zal een flinke transformatie ondergaan en ingericht worden als servicepunt. Na de opening van de nieuwe winkel in Woerden begin dit jaar, zal de vestiging in Zegveld een andere rol gaan spelen in de service die Stoof Tweewielers biedt. Hierdoor zal de vestiging in Zegveld tussen 19 december en 7 januari december gesloten zijn. Fietsen kunnen in deze periode wel gewoon onderhouden en gerepareerd worden.

Gert-Jan Stoof geeft aan: “Wij zien een hoop dingen veranderen in de fietsenwereld. Online aanbieders spelen hierin uiteraard een grote rol, echter geloven wij dat wij ons kunnen onderscheiden vanuit de service die wij aan onze klanten bieden. Stilzitten is hiervoor niet voldoende en daarom moest er wat veranderen. Na de toevoeging van de grotere winkel in Woerden met een ruimer aanbod, zien we de rol van onze vestiging in Zegveld ook veranderen. In Zegveld zullen we verder gaan als servicepunt.”

Servicepunt
Bij het servicepunt in Zegveld kunt u straks terecht voor reparaties, onderhoud, onderdelen en accessoires. Elbert Stoof vervolgt: “Uiteraard blijven we de gratis haal- en brengservice aanbieden. Met de opening van het servicepunt verwachten wij dat vrijwel alle reparaties (ook in de zomer) binnen één dag kunnen plaatsvinden en u geen dagen meer hoeft te wachten voordat u bij ons terecht kan. De klant is dan in de meeste gevallen zijn of haar fiets niet langer dan een dag kwijt. Uiteraard hebben wij ook (elektrische) leenfietsen die tijdens onderhoud en reparaties gebruikt kunnen worden door de klant.”

Winkel Woerden
Met de verbouwing in Zegveld gaan ook alle fietsen naar de winkel in Woerden. Hierdoor staat straks in Woerden het gehele aanbod fietsen inclusief de gebruikte fietsen. Gert-Jan merkt dat veel van zijn klanten in de Gemeente Nieuwkoop de winkel in Woerden ook goed kunnen vinden. “Een fiets koop je uiteraard niet jaarlijks, waardoor de iets grotere afstand vaak geen problemen oplevert. Daarnaast gaat de winkel straks extra open op maandagmiddag en -avond. Tijdens deze avond is het parkeren in Woerden gratis. Hiermee hopen wij de laatste drempel te verwijderen om naar onze winkel in Woerden te komen. Uiteraard vergoeden wij, indien gewenst, ook de parkeerkosten na aankoop van de fiets.”