Onze Merken


RIH is een oer-Hollands fietsmerk dat sinds 1921 fietsen van topkwaliteit aflevert. RIH waarborgt de kwaliteit van haar fietsen door iedere fiets handmatig te lakken op op te bouwen. Dit is uniek in Nederland. De fietsen van RIH staan bekend om de nette afwerking en zeer hoge kwaliteit. Na de aankoop van een RIH willen veel van onze klanten nooit meer een andere fiets. Vandaar dat RIH tot één van onze best verkochte merken behoort. Bent u ook opzoek naar een RIH fiets? Kom langs bij ons in de winkel voor meer informatie en een proefrit of kijk eens rond in de webshop.

- RIH Elektrische Fietsen
- RIH Fietsen


Sparta was in 1998 het eerste fietsenmerk met een elektrische fiets. Door deze jarenlange ervaring is de kwaliteit van de Sparta elektrische fietsen enorm hoog. Niet voor niets zijn de elektrische fietsen van Sparta het vaakst in de prijzen gevallen. Bij ons kunt u terecht voor de gehele collectie Sparta fietsen en daarbij kunt u profiteren van de diverse Sparta kortingsacties. Interesse in een Sparta Fiets? Kom even bij ons langs of bestel uw Sparta direct bij ons in de webshop.

- Sparta Elektrische Fietsen
- Sparta Fietsen
 


Misschien wel het meest bekende fietsenmerk van Nederland is Batavus. Batavus is al meer dan 100 jaar de fietsenspecialist. Batavus heeft een zeer diverse collectie inclusief de zeer populaire elektrische fietsen. Batavus heeft net als ons de doelstelling u optimaal van het fietsen te laten genieten. Daarom kunt u ook voor Batavus fietsen bij ons terecht. Kom voor meer informatie of proefrit eens bij ons langs of bestel uw Batavus Fiets direct via onze webshop.

- Batavus Elektrische Fietsen
- Batavus Fietsen
 


Trek is een van oorsprong Amerikaans fietsmerk dat mede door de populariteit van de wielersport naar Europa en Nederland is uitgebreid. Trek staat vooral bekend om haar sportieve fietsen (racefietsen en mountainbikes), maar heeft daarnaast ook (sportieve) stadsfietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen in het assortiment. Kom langs in onze winkel of ga naar de webshop voor de Trek modellen in ons assortiment.

- Trek Elektrische Fietsen
- Trek Fietsen


Bent u opzoek naar een moderne stadsfiets, hippe retrofiets of trendy transportfiets? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Cortina heeft een zeer aansprekende collectie fietsen voor jong en oud voor een betaalbare prijs. Bekijk het gehele assortiment in de webshop of kom langs bij ons in de winkel voor uw Cortina Fiets.

- Cortina Fietsen


Al vanaf €349 kunt u bij ons terecht voor een gloednieuwe Pointer fiets. De collectie van Pointer bestaat uit eigentijdse fietsen aangevuld met all time classics zoals de omafiets. Ook van Pointer fietsen zijn wij erkend dealer. Daarom kunt u bij ons terecht voor een ruim assortiment aan Pointer fietsen.

- Pointer StadsfietsenLoekie is al meer dan 30-jaar het kinderfietsen merk van Nederland voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 9 jaar (12 tot en met 22 inch). Wie heeft er nou niet zijn eerste meters gemaakt op die mooie roze meisjesfiets of op die stoere jongensfiets? Ook voor de nieuwste generatie hebben wij een ruime keuze aan kinderfietsen staan. Kom eens langs of kijk in onze webshop voor het aanbod Loekie kinderfietsen.

- Loekie Kinderfietsen

Van Raam
Voor een compleet overzicht van de collectie: www.vanraam.nl