Voordat u een Riese & Müller aanschaft is het belangrijk dat u zich goed laat informeren. Naast een ruim aanbod aan modellen, kunt u elke fiets ook aanpassen naar uw wensen. Stoof Tweewielers helpt u graag met het vinden van de juiste fiets.

De eerste stap naar het vinden van uw ideale fiets is een vrijblijvend adviesgesprek. Onze adviseurs helpen u graag met het geven van meer informatie over de fiets, het gebruik ervan en de verschillende opties waar u uit kunt kiezen.

Na een eerste adviesgesprek heeft u de mogelijkheid om verschillende modellen te testen. Het is mogelijk om testmodellen meerdere dagen uit te proberen. Zo kunt u de fiets meenemen naar uw werk of een weekend toeren voordat u een beslissing maakt.

Als u eenmaal het juiste model heeft gevonden, dan gaat u samen met de adviseur de fiets geheel naar wens samenstellen. Verder krijgt u van de adviseur een passende offerte. In dit aanbod kunnen ook eventuele accessoires, inruil van uw oude fiets of een verzekering opgenomen worden.

Wilt u een afspraak inplannen? Dat kan via onderstaande tool. Kunt u geen geschikte tijd vinden? Vul het formulier onderaan deze pagina in en wij nemen contact met u op voor een afspraak buiten openingstijden.

Contactformulier