Riese & Müller heeft een ruim assortiment aan E-Bikes. Of u nu een fiets zoekt voor comfortabel stads- en vrijetijdsgebruik of sportief woon-werkvekeer, voor elk doel heeft Riese en Müller een uitstekende elektrische fiets. 

Bij Stoof Tweewielers kunt u terecht voor een groot aantal van de meest populaire modellen. In de showroom staat een ruim assortiment aan variaties en kleuren. Op deze pagina vindt u een overzicht van de modellen die u in onze showroom kunt verwachten.

Wilt u meer informatie of eens proberen of een Riese & Müller iets voor u is? Vul het formulier onderaan deze pagina in en wij nemen contact met u op voor een afspraak.

Charger 4

De Charger4 is de sportieve e-bike voor langdurig fietsplezier, waarbij de verende voorvork en verende zadelpen voor een hoog rijcomfort zorgen. Dankzij een volledig geïntegreerde accu van 750 Wh is deze E-Bike perfect geschikt voor alle dagelijkse ritten en nog veel meer. Met het nieuwe systeem van Bosch bent u iedereen steeds een stap voor en behoudt u dankzij de geïntegreerde cockpit met display en de LED Remote altijd het overzicht.

Nevo 4

Sportief design en veel rijcomfort: de Nevo4 is een echte alleskunner voor dagelijks gebruik. Het robuuste framedesign met de lage instap maakt een comfortabele handeling in elke situatie mogelijk. De krachtige Performance Line CX-motor en de volledig geïntegreerde 625 Wh-accu brengen u veilig naar uw bestemming. Ook langere ritten kan deze fiets moeiteloos aan, dankzij de optionele accu van 750 Wh.

(Super)Delite

De (Super)Delite overwint iedere uitdaging: lange tochten, dagelijks woon-werkverkeer, hobbelige bosweggetjes of steile hellingen. De uitstekende afwerking, de Riese & Müller Control Technology en de krachtige Bosch Performance Line CX motor, in combinatie met een accuvermogen van 625 Wh (uit te breiden tot 1.1125Wh), bieden vrijheid en absolute flexibiliteit. U bepaalt het doel – de (Super)Delite stelt de norm.

Homage

Een markante belijning tot aan de bagagedrager en een volledige integratie van accu en motor. De Hommage overtuigt op het eerste gezicht met zijn unieke design. De Riese & Müller Control Technology met volledige vering zorgt voor een buitengewoon rijcomfort en een maximale veiligheid. Dankzij de lage instap is de fiets in het stadsverkeer makkelijk te hanteren. En wie langere afstanden wil afleggen of voor iets meer hoogtemeters kiest, beschikt met de optionele DualBattery met 1.250 Wh over een actieradius van tot wel 160 km en meer.

Swing

Bij een stadsfiets gaat het niet meer alleen om gezellig peddelen door de stad. De Swing is ook perfect geschikt voor lange tochten over bergen en dalen. Het soepele rijgevoel van de krachtige Bosch motor wordt gecompleteerd door de comfortabele verende voorvork en de verende zadelpen.

UBN Serie

De elektrische fietsen in de UBN-serie zijn de ideaal voor in de stad. Met het lichte en stille aandrijfsysteem Ride 60 van Fazua rijdt u probleemloos van A naar B, terwijl u op elk moment geniet van een dynamische rijervaring. Dankzij de innovatieve bediening en talloze Connectivity Features weet de fiets ook op technisch gebied volledig te overtuigen. Door de digitale koppeling zet de UBN nieuwe standaarden in de wereld van de e-bikes.

Load4 

Met zijn lage zwaartepunt, de Riese & Müller Control Technology en het grote laadoppervlak brengt de Load4 75 rijdynamiek en laadcapaciteit samen zoals vrijwel geen enkele andere cargo-bike doet. De sterke Bosch Cargo Line motor zorgt daarbij voor een tot op heden ongekende pit. En dankzij de hoogwaardige onderdelen is de Load4 75 daarnaast ook nog uitermate betrouwbaar.

Speed pedelec

Bijna elk model in de collectie van Riese & Müller is ook in een 45 km/u versie verkrijgbaar. Deze speed pedelecs zijn uitermate geschikt voor woon- werkverkeer. Door de hogere snelheid kunt u uw reistijd aanzienlijk verkorten. Wij hebben regelmatig verschillende speed pedelecs in onze winkel staan. Wilt u meer informatie of eens proberen of een speed pedelec iets voor u is? Vul het formulier onderaan deze pagina in en wij nemen contact met u op voor een afspraak.

Contactformulier