Kwaliteit, duurzaamheid & veiligheid. Drie onderwerpen waar Riese & Müller zich door laat inspireren en leiden. In de afgelopen jaren heeft Riese & Müller diverse innovaties en veranderingen doorgevoerd om een betrouwbaar, duurzaam en veilig alternatief te bieden voor de auto.

Misschien heeft u ze al wel eens zien rijden. Riese & Müller fietsen mogen gezien worden en vallen door gedurfde designs goed op. Riese & Müller weet zich te differentiëren van andere merken door het gebruik van hoogwaardige onderdelen. Daarnaast zijn de stabiliteit van de fietsen en het comfortabele rijgedrag twee unieke eigenschappen. Met de sterke motoren en accu’s kunt u met een Riese & Müller op elk terrein uit de voeten.

Duurzaamheid is een erg belangrijk onderwerp voor Riese & Müller. Hierin zet Riese & Müller de standaard voor de toeleveranciers, maar ook de rest van de fietsindustrie. Naast het gebruik en hergebruik van duurzame materialen focust Riese & Müller zich op duurzame productiefaciliteiten en transparantie in de supply chain.

In samenwerking met toeleveranciers, heeft Riese & Müller de afgelopen jaren diverse opties op haar fietsen toegepast die u als berijder extra veiligheid bieden. Denk hierbij aan het antiblokkeer remsysteem (ABS), brede banden voor meer grip en stabiliteit en Control Technology. Dit laatste systeem van Riese & Müller staat voor maximaal rijplezier: de perfect afgestemde volledige vering van de achterbouw zorgt voor een optimale tractie, ook bij een slecht wegdek en hoge snelheden.

Wilt u de auto ook vaker laten staan? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op voor meer informatie.

Contactformulier