Rih Omega

Altijd wind mee door elektrische trapondersteuning

De Rih Omega is een Luxe elektrische fiets die u vanaf de eerste trap ondersteunt met fietsen en zichzelf uitschakelt als de fiets neer meer in gebruik is. 

De motor
De Rih Omega heeft een compacte en lichte motor in het voorwiel welke een zeer comfortabele en gelijkmatige ondersteuning biedt. Hierdoor heeft u een rustige ondersteuning die niet agresief reageerd, zelfs niet als u de ondersteuning wat hoger heeft staan. De Rih motor heeft een vrijloop waardoor de Rih Omega zelfs zonder ondersteuning net zo licht fietst als een normale fiets

De accu
De Rih Accu (Lithium-ion polymeer) heeft een grote capaciteit van 12Ah. Met deze accu heeft u een actieradius tussen de 70 en 140 km.

De opties
De Rih Omega heeft stuur bediening, zodat u alle opties met beide handen aan het stuur kunt instellen en activeren. Een aantal van deze opties zijn: de cruise control, verlichting, de ondersteuning standen, verschillende ondersteuning programma’s. Het display zit op het midden van het stuur en heeft een simpel en duidelijk menu. Op het display kunt u alle gewenste gegevens zien, zoals: het bereik, batterij vulling, ingestelde ondersteuningstand, tripteller, klok. Het display is makkelijk afneembaar en is tevens de digitale sleutel van de fiets, want de fiets werkt alleen met het bijbehorende display.

De extra's
Met de power-functie krijgt u tijdelijk de volle ondersteuning om bijvoorbeeld een heuvel te bedwingen. Verder heeft de fiets ook een wandel-functie waarbij de fiets op eigen kracht met u meewandelt, bijvoorbeeld als u de fiets in de berging wilt zetten. Ook heeft de Rih Omega een compacte kettingkast met een automatische kettingspanner die de ketting op goede spanning houdt. Hierdoor heeft de ketting en tandwielen vele malen minder slijtage dan die van de concurrenten.
 
De Consumentenbond heeft in zijn jaarlijkse E-bike test 22 verschillende modellen uitvoerig getest. De RIH Omega heeft het predikaat "Beste uit de test" gekregen met het predikaat:"Een goed scorende fiets op alle belangrijke punten".

Bent u overtuigd en wilt u een keer proefrijden? Kom dan langs bij Stoof Tweewielers voor meer informatie en een proefrit.

Prijs: €2499,-
Gewichtsindicatie: 26kg inclusief batterij
Reserveer hier uw Rih Omega
 

Rih Omega Helder Titanium (met lage instap) Rih Omega Mystiek Zwart (met lage instap)
Rih Omega Elektrische fiets lage instap Rih Omega elektrische fiets lage instap
Rih Omega Helder Titanium Dames Rih Omega Mystic Zwart Dames
Rih Omega Elektrische fiets Dames Rih Omega Elektrische Fiets dames
Rih Omega Helder Titanium Heren Rih Omega Mystic Black Heren
Rih Omega Elektrische fiets heren Rih Omega Elektrische Fiets Heren