Service

Service is vaak een leeg begrip, maar wij doen dat graag net even anders. Wij beloven niet alleen service, maar wij bieden ook echt service. Onderstaand vindt u een overzicht van onze services. Mist u iets of heeft u een suggestie om onze service te verbeteren? Laat het ons weten! Wij zijn altijd op zoek naar verbeter punten en leren graag van uw ervaring.

Gratis proefrit
Een proefrit is het belangrijkste onderdeel van het aankoop proces. Een fiets van een beeldscherm of plaatje kopen zullen wij u daarom ook nooit adviseren. Daarom kunt u bij ons altijd gratis een proefrit maken, ook op elektrische fietsen. Daarnaast kunt u in sommige gevallen er ook voor kiezen om één of meerdere elektrische fietsen bij u thuis uit te proberen. Een proefrit in uw eigen buurt is natuurlijk erg vertrouwd. Wij brengen de fiets bij u thuis met onze servicebus en halen deze een dag later weer bij u thuis. Niet tevreden met de fiets? Dan is het geen probleem om een nieuwe proefrit te maken op een andere fiets.

Inruil oude fiets
Bij aankoop van een nieuwe fiets kunt u bij ons uw oude fiets inruilen. Hierdoor besparen wij u de moeite van het verkopen van uw oude fiets via internet en diverse verkopers langs uw deur. U krijgt altijd een eerlijke en transparante prijs terug voor uw oude fiets. Elektrische fietsen van merken waar wij geen dealer van zijn kunnen wij niet altijd inruilen. Wilt u weten of u uw oude elektrische fiets kan inruilen? Vraag dan aan de verkoper naar de mogelijkheden. Bij aankoop van een gebruikte fiets kunnen wij helaas uw oude fiets niet inruilen.

Zadel omruil garantie
De zadel op uw fiets heeft een grote invloed op uw fietsplezier, daarom vinden wij het belangrijk dat u bij aankoop van een nieuwe fiets een juist zadel uitzoekt. Heeft u niet het juiste zadel gekozen, dan kunt u altijd binnen 2 weken (mits onbeschadigd) na aankoop van uw fiets uw oude zadel bij ons inruilen. 

Haal en breng service
Dagelijks rijden wij met onze servicebussen door de hele regio. Naast het thuisbezorgen van nieuwe fietsen halen en bezorgen wij ook uw reparatie fietsen. Voor fietsen die bij ons gekocht zijn rekenen wij €4,- en voor fietsen welke niet bij ons gekocht zijn rekenen wij €7,50 per fiets. Dit doen wij o.a. vanwege de stijgende (brandstof)kosten. 

Uitzonderingen hierop zijn:
* 1e gratis servicebeurt
* Garantieklussen (Dit wordt achteraf bij reparatie bepaald) 

Buiten ons gebruikelijke bezorggebied (Zegveld, Meije, Woerden, Woerdnse Verlaat, Noorden, Nieuwkoop, Zevenhoven, Nieuwerbrug, Bodegraven, Harmelen, Kamerik) zoals bijvoorbeeld Maarssen en Utrecht rekenen wij €15,-


Servicebeurten
Servicebeurten helpen u om langer van uw fiets te blijven geniet. Door het volledig technisch nakijken van uw fiets gaat uw fiets langer mee dan wanneer u dit niet zal doen. Daarom bieden wij u standaard een gratis eerste servicebeurt aan. Daarnaast krijgt u op de tweede servicebeurt een eenmalige korting. Bij elke servicebeurt leveren wij uw fiets altijd weer netjes schoon af. Is er al onderhoud nodig voordat de eerste servicebeurt uitgevoerd dient te worden? Dan is dit uiteraard gratis, hieronder valt o.a. ketting spannen en versnellingen en remmen afstellen.

Leenfiets bij reparaties
Bij langdurige reparaties is het vaak handig om een leenfiets mee te kunnen nemen. In onze werkplaats in Woerden hebben we meerdere (elektrische) leenfietsen staan voor onze klanten.