Vacature: Servicemedewerker Werkplaats

Locatie: Woerden
Ingangsdatum: Vacature is tijdelijk stopgezet tot na de lockdown
Aantal uur: In overleg
Dienstverband: Parttime/Full-time

Wij zijn op zoek naar een communicatief sterke servicemedewerker die onze werkplaats komt ondersteunen. Heb jij affiniteit met fietsen of ben je technisch sterk onderlegd? Wil jij ons helpen om de klant een perfecte fietservaring te bieden? Lees dan snel verder!
Wie zijn wij?
Stoof Tweewielers staat voor kwaliteit en service. Wij streven in onze werkplaats naar 100% klanttevredenheid door hoge kwaliteit onderhoud, reparaties en service. Wij bestaan sinds 1960, maar onze winkel en werkplaats zijn modern en wij investeren in de toekomst. De sfeer in onze werkplaats is informeel/gezellig en onze monteurs zijn echte teamspelers.
In onze winkel richten wij ons op e-bikes van A-merken zoals Koga, Kalkhoff, Urban Arrow, Sparta, Batavus, Rih, Qwic en Trek.
Wie ben jij?
Je bent klantgericht en service staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent verantwoordelijk om de klantervaring in onze werkplaats zo goed mogelijk te maken. Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen: Wat ga je doen?
Jij bent het eerste aanspreekpunt in de werkplaats en daarmee de schakel tussen de klant en onze monteurs. Je vertaalt de wensen van de klant naar concrete taken voor de monteurs. Wat bieden wij?
Een uitdagende baan met prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
Kom jij ons team versterken? Mail dan je CV en motivatie naar elbert@fietsvanstoof.nl Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met bovenstaand mailadres of via 0348-691318