Als één van de eerste de E-bike van het jaar 2022 testen? Dat kan in onze Sparta Store. Door onze goede samenwerking met Sparta hebben wij als één van de eerste winkels in Nederland beschikking over de Sparta d-RULE. Deze nieuwe e-bike van Sparta is in 2022 uitgeroepen tot E-bike van het jaar. Wilt u deze fiets testen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel.

De Sparta d-RULE wordt geleverd in drie uitvoeringen. Deze drie uitvoeringen zijn de FIT, ENERGY en de ULTRA. Met het strakke en robuuste ontwerp is de d-RULE op en top urban. De e-bike zit uiteraard boordevol innovaties, is robuust, stoer, onderscheidend en ontworpen met aandacht voor veiligheid. Onderstaand geven wij een overzicht van de modellen.

De Sparta D-RULE FIT is het instapmodel in de d-RULE serie. Met de Bosch Active Plus motor beschikt deze fiets over een betrouwbare motor. Deze motor is geschikt voor al uw dagelijkse ritten in Nederland. Wilt u liever een wat sterkere motor voor heuvelachtig terrein? Dan is de ENERGY OF ULTRA misschien beter geschikt voor u.

De Sparta d-RULE ENERGY is perfect is als je een krachtige e-bike zoekt die je net dat beetje extra power geeft. Daarnaast is de fiets voorzien van een onderhoudsarme Gates Belt aandrijving. De ENERGY is uitgevoerd met een Shimano Nexus 5 versnellingsnaaf.

De Sparta d-RULE ULTRA is het top model in de d-RULE serie. Naast de krachtige Bosch Performance motor is de fiets voorzien van een onderhoudsarme Gates Belt aandrijving en een traploze versnellingsnaaf van Enviolo. Daarnaast beschikt deze fiets over een smartphone houder voor uw telefoon.

SPARTA N:LIGHT: INNOVATIEVE VERLICHTING

Wil je niet alleen goed zichtbaar zijn in het donker maar ook een echte trendsetter zijn onder de commuters? Ontdek dan Sparta n:LIGHT! Dankzij deze innovatieve verlichting bestaande uit 6 lichtelementen en een heldere bundelverlichting, zien medeweggebruikers je al van mijlenver aankomen! Het geheel is geïntegreerd in de voorvork voor een extra modern en strak uiterlijk. Verder biedt de n:LIGHT headlight een dynamische opstartsequence voor een welkomsteffect. De handige arrival functie zorgt ervoor dat het logolicht na uitschakelen nog even blijft branden. Zo vind je makkelijk je weg naar binnen!

Bron: www.sparta.nl