Winkel

Stoof Tweewielers is al meer dan 50 jaar een begrip aan de Hoofdweg 3 te Zegveld. In 1960 is Stoof begonnen als echte dorpswinkel met meer dan alleen fietsen. Tegenwoordig staat Stoof bekend als fiets specialist op het gebied van stadsfietsen en elektrische fietsen. In 2016 is een tweede winkel geopend met werkplaats in het centrum van Woerden aan de Voorstraat 70. Met ruim 700 m2 is hier een groot aanbod te vinden in stadsfietsen, toerfietsen, elektrische fietsen en kinderfietsen.


Klik hier voor meer informatie over Stoof Tweewielers Zegveld
Winkel Stoof Zegveld

Klik hier voor meer informatie over Stoof Tweewielers Woerden


Assortiment
In beide winkels hebben wij een ruim assortiment aan onderdelen en accessoires van diverse merken als XLCCortinaBeckBasilNew LooxsAGUFastriderKiddimoto en Sigma. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor stadsfietsen, toerfietsen, elektrische fietsen en kinderfietsen van RIHCortinaTrekBatavusSpartaVotaniBESVPointer en Loekie

Waarom een fiets van Stoof?
1. Persoonlijke aandacht en advies
2. Maximale Service (ontdek de Service van Stoof)
3. Transparante prijzen en geen verborgen kosten

Werkgebied
Onze klanten komen o.a. uit:
Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Bodegraven, De Meern, Harmelen, IJsselstein, Kamerik, Kockengen, Linschoten, Mijdrecht, Montfoort, Nieuwegein, Nieuwerbrug, Nieuwkoop, Noorden, Oudewater, Ter Aar, Utrecht, Waarder, Wilnis, Woerden, Woerdense Verlaat, Zegveld, Zevenhoven en Zwammerdam.