Urban Arrow is verkozen tot de bakfiets van 2023. Alle bakfiets leveranciers deden mee aan de verkiezing, maar Urban Arrow sleepte de award binnen. Dat vieren zij met een leuke actie. Ontvang nu bij aankoop van een Urban Arrow Family een accessoire pakket t.w.v. €597,- cadeau. Daarnaast ontvangt u bij Stoof Tweewielers een gratis servicepakket met onder andere een gratis servicebeurt en korting op alle onderhoudsbeurten.

Bovenop deze aanbieding ontvangt u in de actieperiode (1-4-2023 t/m 10-5-2023) een gratis jaarkaart voor de Pretfabriek in Woerden.

 

Bakfiets van het jaar

Urban Arrow is heel trots dat juist deze titel hebben mogen winnen. Jorrit Kreek, medeoprichter van Urban Arrow zegt: “Al meer dan 10 jaar maken wij met veel plezier elektrische bakfietsen die ondertussen niet meer uit het straatbeeld weg te denken zijn. We zijn heel trots dat de Urban Arrow Family nu bekroond is als bakfiets van het jaar 2023 door de vakjury.”

In het juryrapport was onder andere te lezen: “Een vertrouwd gezicht in het straatbeeld. Maar wel eentje die verrassend genoeg nog steeds de norm zet als het gaat om een net zo vertrouwde rijervaring. Stabiel (ook met belading) geeft hij vanaf de eerste meters al het gevoel dat de fiets je in het typische Nederlandse van volledige controle in het verkeer nooit zal verrassen. Het slanke ontwerp met veel ruimte, lage instap en de betrouwbare elektrische ondersteuning maken het plaatje compleet. Een heerlijke metgezel voor een actief gezinsleven.”

Kunt u via uw werkgever of eigen bedrijf een fiets aanschaffen of leasen? Ook in dat geval kunnen wij u verder helpen. Wij werken hiervoor samen met meerdere partijen zoals Fisc Free, Nationale Fietsprojecten, Bedrijfsfietsen Nederland, Lease a Bike, HelloRider en Leasefiets.nl.

Wees er snel bij want deze actie loopt tot 10 mei 2023. Kom langs in onze winkel voor meer informatie of een proefrit of neem contact op via het formulier onderaan deze pagina.

Contactformulier