Urban Arrow heeft het straatbeeld in veel steden al veranderd. Geïnspireerd om hét stadsvoertuig van de toekomst te bouwen, is Urban Arrow begonnen met het ontwerpen van een elektrische bakfiets die je nooit in de steek zal laten en die gemakkelijk te hanteren is in het verkeer.

Robuust, maar wendbaar. Duurzaam en toch licht. Urban Arrow blijft haar ontwerpen steeds vernieuwen en verbeteren om de rijervaring te optimaliseren. Na een decennium van optimalisaties ziet het ontwerp van de bakfiets er in essentie nog steeds hetzelfde uit, maar tegelijkertijd is de fiets veel evenwichtiger en doordachter dan de eerste versie uit 2010.

Het assortiment van Urban Arrow is op te delen in drie collecties (Family, Shorty & Business). In ons winkelassortiment vindt u diverse modellen van de Family serie. Op deze pagina hebben wij een overzicht toegevoegd van de Urban Arrow bakfietsen in onze winkel. Klik hier voor meer informatie over de Business modellen.

Urban Arrow heeft ook een uitgebreid assortiment aan accessoires beschikbaar voor uw bakfiets. Hiermee kunt u de bakfiets geheel naar wens personaliseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een optionele bagagedrager, vloermat of regenhuif. Onze adviseurs helpen u graag met het kiezen van de juiste accessoires.

Kunt u via uw werkgever of eigen bedrijf een fiets aanschaffen of leasen? Ook in dat geval kunnen wij u verder helpen. Wij werken hiervoor samen met meerdere partijen zoals Fisc Free, Nationale Fietsprojecten, Bedrijfsfietsen Nederland, Lease a Bike, HelloRider en Leasefiets.nl.

Wilt u meer informatie of eens proberen of een Urban Arrow iets voor u is? Vul het formulier onderaan deze pagina in en wij nemen contact met u op voor een afspraak.

Contactformulier