Proefrit

Voor aanschaf van een elektrische bakfiets raden wij altijd aan om een uitgebreide proefrit te maken. Bij Stoof Tweewielers heeft u de mogelijkheid om een Urban Arrow meerdere dagen te testen. Zo kunt u de fiets meenemen op uw dagelijkse ritjes of kijken of de bakfiets in de schuur of tuin past.

De eerste stap naar het vinden van uw ideale bakfiets is een adviesgesprek. Onze adviseurs helpen u graag met meer informatie over de fiets, het gebruik ervan en de verschillende opties waar u uit kunt kiezen. Na een eerste adviesgesprek heeft u de mogelijkheid om verschillende modellen te testen. Ook van de Urban Arrow Family bakfiets hebben wij een testmodel. Tijdens een proefrit kunt u letten op de stabiliteit van de fiets, het vermogen van de accu en motor of bijvoorbeeld de ruimte in de bak. Deze punten helpen u om de juiste bakfiets uit te kiezen.  

Als u eenmaal het juiste model heeft gevonden, dan gaat u samen met de adviseur de fiets geheel naar wens samenstellen. Verder krijgt u van de adviseur een passende offerte. In dit aanbod kunnen ook eventuele accessoires, inruil van uw oude fiets of een verzekering opgenomen worden.

Kunt u via uw werkgever of eigen bedrijf een fiets aanschaffen of leasen? Ook in dat geval kunnen wij u verder helpen. Wij werken hiervoor samen met meerdere partijen zoals Fisc Free, Nationale Fietsprojecten, Bedrijfsfietsen Nederland, Lease a Bike, HelloRider en Leasefiets.nl.

Wilt u eens proberen of een Urban Arrow iets voor u is? Vul het formulier onderaan deze pagina in en wij nemen contact met u op voor een testafspraak.

Contactformulier