Urban Arrow geeft je een vliegende start van de dag. Met een elektrische bakfiets vermijd je de drukte in de stad en breng je moeiteloos je kinderen naar de opvang of school. Daarna kan je in één keer door naar je werk of haal je nog even snel een boodschap.

Een Urban Arrow brengt een lach op jouw gezicht en op die van je kinderen. Met de haren in de wind en de zon op je gezicht rij je door de stad. Een Urban Arrow is meer dan een fiets. Deze elektrische bakfiets is een echte vervanging voor de auto. Met gemak neem je een Maxi-Cosi, drie kinderen en boodschappen mee.

Urban Arrow bakfietsen zijn de afgelopen jaren niet meer weg te denken uit het straatbeeld.  In 2010 is Urban Arrow begonnen met het produceren van bakfietsen. Door de jarenlange ervaring en doorontwikkeling is Urban Arrow de concurrentie nog steeds een stap voor. De hoge kwaliteit, onovertroffen stabiliteit en wendbaarheid zorgt ervoor dat dit wereldwijd de meest verkochte elektrische bakfiets is.

Kunt u via uw werkgever of eigen bedrijf een fiets aanschaffen of leasen? Ook in dat geval kunnen wij u verder helpen. Wij werken hiervoor samen met meerdere partijen zoals Fisc Free, Nationale Fietsprojecten, Bedrijfsfietsen Nederland, Lease a Bike, HelloRider en Leasefiets.nl.

Wil jij de auto vaker laten staan? Neem dan via onderstaand formulier contact op voor meer informatie of een proefrit.

Contactformulier