Vacature: Marketing & Communicatie (Bijbaan/Stage)

Locatie: Woerden
Ingangsdatum: In overleg
Aantal uur: In overleg
Dienstverband: Parttime/Stage

Ben jij een HBO/WO student marketing en heb jij affiniteit met fietsen? En wil je graag meedenken in het verbeteren van onze marketing en communicatie? Dan hebben wij een leuke stageplek/bijbaan voor jou!
Wie zijn wij?
Stoof Tweewielers staat voor kwaliteit en service. Wij bestaan sinds 1960, maar onze winkel en werkplaats zijn modern en wij investeren in de toekomst. In onze winkel richten wij ons op e-bikes van A-merken zoals Koga, Kalkhoff, Urban Arrow, Sparta, Batavus, Rih, Qwic en Trek.
Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste HBO of WO student marketing/communicatie met affiniteit voor fietsen. Je bent communicatief sterk en flexibel inzetbaar qua takenpakket. Wat ga je doen?
In samenwerking met de bedrijfsleider zal jij verantwoordelijk zijn voor onder andere de sociale media, marketingstrategie en interne en externe communicatie.  
Wat bieden wij?
Een uitdagende baan/stage met prima salaris en een prettige werkomgeving.  
Kom jij ons team versterken? Mail dan je CV en motivatie naar elbert@fietsvanstoof.nl Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met bovenstaand mailadres of via 0348-691318