Vacature: Ervaren Monteur Fietsen/E-bikes

Locatie: Woerden
Ingangsdatum: Vacature is tijdelijk stopgezet tot na de lockdown
Aantal uur: In overleg
Dienstverband: Parttime/Full-time

Wij zijn op zoek naar een ervaren monteur voor onze werkplaats in Woerden. Heb jij recente ervaring in het repareren en onderhouden van fietsen en e-bikes? Ben je een teamspeler en staat kwaliteit bij jou op één? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wie zijn wij?
Stoof Tweewielers staat voor kwaliteit en service. Wij streven in onze werkplaats naar 100% klanttevredenheid door hoge kwaliteit onderhoud, reparaties en service. Wij bestaan sinds 1960, maar onze winkel en werkplaats zijn modern en wij investeren in de toekomst. De sfeer in onze werkplaats is informeel/gezellig en onze monteurs zijn echte teamspelers.
In onze winkel richten wij ons op e-bikes van A-merken zoals Koga, Kalkhoff, Urban Arrow, Sparta, Batavus, Rih, Qwic en Trek.
Wie ben jij?
Als ervaren monteur ken je alle kneepjes van het vak en kan je geheel zelfstandig aan het werk.  Je hebt recente werkervaring in het repareren en onderhouden van fietsen en e-bikes. Daarnaast help je onze junior/leerling monteurs met het verder ontwikkelen van hun vaardigheden. Wat ga je doen?
Uiteraard weet je als ervaren monteur wat je te doen staat. Eigen initiatief wordt uiteraard altijd gestimuleerd. Wat bieden wij?
Naast een uitdagende baan met prima salaris, bonusregeling en secundaire voorwaarden, bieden wij diverse doorgroeimogelijkheden en vrijheid voor eigen initiatief.  
Kom jij ons team versterken? Mail dan je CV en motivatie naar elbert@fietsvanstoof.nl Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met bovenstaand mailadres of via 0348-691318