Stoof Tweewielers wordt E-bike specialist

“Van dorpswinkel (1960) naar specialist in elektrische fietsen (2021). In ons 60 jarig bestaan hebben wij ons al meerdere keren gespecialiseerd. Wij zijn begonnen als dorpswinkel met een zeer divers aanbod van fietsen tot wasmachines en van speelgoed tot kerstversiering. In de loop der jaren zijn wij ons gaan specialiseren in fietsen. Wij merken dat het steeds belangrijker wordt om hier weer een stap in te zetten.” 

 

Per 2021 zullen wij ons daarom gaan richten op elektrische fietsen. Uiteraard kunt u nog steeds bij ons terecht voor reparaties en onderhoud van uw ‘gewone’ fiets en op bestelling kunnen wij ook nog alle soorten fietsen leveren. Daarnaast hebben wij een ruim aanbod aan tweedehands fietsen. In onze winkel zal echter de focus op de elektrische fiets komen te staan.

 

Door de huidige Covid-situatie hebben veel leveranciers problemen met het aanleveren van goederen en fietsen. Dit zorgt ervoor dat wij als winkel bijna 100% van onze voorraad moeten gaan plannen. Daarnaast is de vraag naar elektrische fietsen flink gestegen en komt er een steeds groter aanbod aan elektrische fietsen op de markt. Om deze ontwikkelingen te kunnen volgen hebben wij gekozen om ons te specialiseren in elektrische fietsen.

 

Heeft u vragen over deze veranderingen? Neem gerust contact op met info@fietsvanstoof.nl of via 0348-691318.

 

Stoof Tweewielers wordt E-bike specialist

Wij zijn dealer van Riese & Müller!

“2021 begon voor ons met een leuke verrassing! Wij zijn door Riese & Müller benaderd om dealer te worden van dit top merk. Met Riese & Müller maken wij ons portfolio aan topmerken compleet.”

 

Riese & Müller (R&M) maakt elektrische fietsen in het hoogste segment. Door de uitgebreide configuratie mogelijkheden kan je zelf je fiets samenstellen. R&M heeft een uitgebreide collectie in e-bikes voor vrijetijdsgebruik en woon-werkverkeer (ook speed pedelecs). In onze winkel kunt u de Charger 3, Nevo 3 en Swing vinden. Uiteraard kunnen wij elk gewenst model uit de collectie voor u bestellen.

 

Met R&M, Koga & Kalkhoff hebben wij drie echte top merken voor vrijetijdsgebruik en woon-werkverkeer waar u uit kunt kiezen. Alle drie deze merken vindt u bij ons in de winkel op de 3e etage. Wilt u ervaren hoe deze fietsen rijden? Maak dan snel een afspraak voor een proefrit?

Wij zijn dealer van Riese & Müller!