Ook voor het zakelijk leasen van fietsen kunt u bij Stoof Tweewielers terecht. Wij hebben een ruim assortiment aan lease fietsen beschikbaar en werken samen met diverse leasemaatschappijen. Hierdoor kunnen wij u een onafhankelijk advies geven en koppelen wij uw bedrijf aan de juiste leasemaatschappij. Wilt u meer weten over de voordelen en mogelijkheden? Lees dan snel verder of neem contact op met Elbert Stoof via elbert@fietsvanstoof.nl of 0348-691318.

Voordelen

Financieel aantrekkelijk

Financieel aantrekkelijk

De fiets is de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarde in Nederland! Een fiets zakelijk leasen kan zonder kosten voor de werkgever en buiten de Werkkostenregeling (WKR). Daarnaast is het voordeel voor uw werknemer gemiddeld 35% t.o.v. kopen. U bespaart tot wel 20% op de sociale lasten.

Snel online geregeld

Snel online geregeld

Via een geautomatiseerd platform biedt u uw werknemers in een aantal simpele stappen een fietsregeling aan. De werknemer heeft vrije fiets- en merkkeuze. Het leaseplan is all-inclusive, dus inclusief verzekering en onderhoud. Na de leasetermijn kan uw werknemer de fiets voor een vastgesteld percentage overnemen.

Gezond & Milieuvriendelijk

Gezond & Milieuvriendelijk

Fietsen houdt werknemers gezond en verlaagt het ziekteverzuim gemiddeld met 1 tot 2 dagen. Daarnaast zal de elektrische fiets veel van de autoritten vervangen. Hierdoor is de fiets een gezonder en groener alternatief voor de auto.

Brochure voor Werkgevers