Ook voor het zakelijk leasen via uw werkgever kunt u bij Stoof Tweewielers terecht. Wij hebben een ruim assortiment aan lease fietsen beschikbaar en zijn aangesloten bij diverse leasemaatschappijen. Kunt u via uw werkgever een fiets leasen en wilt u meer weten over de voordelen en mogelijkheden? Lees dan snel verder of neem contact op met Elbert Stoof via elbert@fietsvanstoof.nl of 0348-691318.

Voordelen

Vast laag maandtarief

Vast laag maandtarief

Het leaseplan is all-inclusive, dus inclusief verzekering en onderhoud. Hiermee voorkomt u onverwachte kosten aan uw fiets. Daarnaast bieden wij u gratis vervangend vervoer tijdens reparaties en onderhoud.

Fiscaal voordelig

Fiscaal voordelig

Het leasen van een fiets is tot wel 35% fiscaal voordeliger dan het aanschaffen van een fiets. Na afloop van het lease contract heeft u daarnaast de mogelijkheid om, voor een laag bedrag, de fiets van de leasemaatschappij over te nemen.

Gezond en Groen!

Gezond en Groen!

Met de fiets naar je werk heeft naast financiële voordelen ook voordelen voor jou en het milieu. Met een elektrische fiets zal je vaker de auto laten staan. Uit onderzoek blijkt dat mensen die met de fiets naar het werk gaan fitter zijn en meer energie hebben.

Brochure voor werknemers