Op vrijdag 24 maart en zaterdag 25 maart organiseren wij onze jaarlijkse e-bike testdagen in Zegveld. Tijdens deze dagen hebben wij een groot aantal elektrische testmodellen voor u klaar staan. Er zijn testmodellen aanwezig van de volgende merken Batavus, Cortina, Kalkhoff, Koga, Qwic, Riese & Müller, Rih, Sparta, Trek & Urban Arrow.

Op beide dagen kunt u terecht voor een ruim assortiment aan testfietsen van onze merken. Op zaterdag is Kalkhoff aanwezig met vrijwel de gehele collectie.

Wilt u weten of een specifiek model aanwezig is op deze testdagen of heeft u andere vragen? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Algemene informatie:

  • Locatie: Hoofdweg 3, 3474 JA in Zegveld
  • Datum: vrijdag 24 maart en zaterdag 25 maart
  • Tijden:
    • Vrijdag 24 maart van 09:00 tot 17:00
    • Zaterdag 25 maart van 09:00 tot 16:00

Waarom testdagen?

Tijdens onze testdagen kunt u vrijblijvend in een korte tijd een groot aantal fietsen van diverse merken zien en uitproberen. Hiermee krijgt u een duidelijk beeld van welke fiets wel of niet bij u past. Wilt u daarna de fiets langer uitproberen of direct bestellen? Dan is dat ook mogelijk. Onze adviseurs helpen u graag verder met een vervolg afspraak of offerte.

Aanbiedingen

De gehele maand maart hebben wij diverse aanbiedingen in onze winkel. Uiteraard gelden deze aanbiedingen ook tijdens onze testdagen. Geïnteresseerd in een aanbieding? Wacht niet tot de testdagen want op=op. Voor een overzicht van de aanbiedingen klikt u hier.

Bent u niet in de gelegenheid om naar onze testdagen te komen? Wij hebben altijd uitgebreide mogelijkheden voor het uitproberen en testen van fietsen. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan via onderstaand contactformulier contact met ons op.

 

Contactformulier testdagen