Bent u ondernemer en wilt u een elektrische bakfiets zakelijk aanschaffen of leasen? Ook dat is mogelijk. Of u nu voor een Family bakfiets of een Business bakfiets kiest, in veel gevallen kunt u bij aanschaf van de elektrische bakfiets gebruik maken van interessante aftrekposten.  

Naast de BTW, welke is verwerkt in de verkoopprijs, van de bakfiets kunt u als ondernemer eens kijken naar de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA), Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil). Hiermee wordt het aanschaffen van een elektrische bakfiets opeens een stuk aantrekkelijker. Wij adviseren u om met uw boekhouder te overleggen of bovenstaande aftrekposten ook voor uw bedrijf gelden. Klik hier voor meer informatie.

Naast de bakfietsen in de Family serie heeft Urban Arrow ook een uitgebreid assortiment in de Business collectie. Deze bakfietsen zijn gemaakt om uw werk makkelijker te maken en helpen u met het behalen van uw duurzaamheidsdoelstellingen. Maakt u veel kleine ritjes en staat u vaak vast in het verkeer? Dan is een elektrische bakfiets mogelijk een interessant alternatief voor een auto. De elektrische bakfiets is namelijk de snelste en meest milieuvriendelijke manier om goederen te vervoeren in dichtbevolkte stedelijke gebieden. De zakelijke elektrische bakfietsen van Urban Arrow staan al meer dan tien jaar bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid, en worden door veel bedrijven en organisaties dagelijks ingezet.

Of u nu kleine pakketjes of zwaar gereedschap vervoert. Er zijn verrassend veel mogelijkheden met een elektrische bakfiets. Klik hier voor meer informatie: https://urbanarrow.com/nl/zakelijke-fietsen/

Wilt u meer informatie over aanschaf of lease van een Urban Arrow? Vul het formulier onderaan deze pagina in en wij nemen contact met u op voor een afspraak.

Contactformulier